KEÇİKAYASI İLKOKULU

Vizyon: " Öğrenmeyi en büyük ihtiyaç hisseden , bilimsel ve teknolojik gelişmeleri takip edebilen , araştırmacı ve orijinal buluşlar üretebilen, Atatürkçü düşünceyi benimsemiş , özgüveni yüksek , ülkesinin ve dünyanın geleceğinin kendi sorumluluğu olduğunun bilincinde olan ideal nesli yetiştirmek için kalite ilkelerine bağlı, çalışanlarına önem veren çağdaş bir okul olmak"

Misyon: " Öğrenmeyi en büyük ihtiyaç hisseden , bilimsel ve teknolojik gelişmeleri takip edebilen , araştırmacı ve orijinal buluşlar üretebilen, Atatürkçü düşünceyi benimsemiş , özgüveni yüksek , ülkesinin ve dünyanın geleceğinin kendi sorumluluğu olduğunun bilincinde olan ideal nesli yetiştirmek için kalite ilkelerine bağlı, çalışanlarına önem veren çağdaş bir okul olmak"

Başarılar:

Isınma: Soba ile ısınılmaktadır.
Lojman: 0 -
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: Öğretmenler ise Saray ve Özalp ilçe merkezinde ikamet ediyor olup Örenburç Köyü öğretmen servisi ile okula geliş gidiş yapmaktadır.

WEB - https://kecikayasiio.meb.k12.tr

Adres - KEÇİKAYASI MAH. KEÇIKAYASI KÜME EVLERİ KEÇIKAYASI ILKÖĞRETIM OKULU BLOK NO: 76/3 SARAY / VAN

Öğretim Şekli :Tam gün eğitim yapılmaktadır.

Yerleşim Yeri - Köyümüz Saray ilçesine bağlıdır. Kazlıgöl köyünün batısında olup adını köyde bulunan bir kayadan almıştır. Köyün kenarından İran´a kadar uzayıp giden Kötür Çayı geçmektedir. Keçikayası Köyü 55 hanesi ve 400´e varan nüfusu ile normal köylerden biridir. Doğum oranı fazla, iş imkanlarının kısıtlı olması sebebiyle sürekli dış illere göç vermektedir.

Ulaşım Köy minibüsleri ile ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 99, ilçe merkezine 24 km uzaklıktadır.